Inför Panathinaikos hemma

8Kommande torsdag spelar vårt AIK en av sina största och viktigaste matcher på senare tid. Förutsättningarna för att gå vidare till play off är mycket goda. Detta dels för att grekerna inte spelar på konstgräs och dels för att vårt AIK kommer att ha ett fanatiskt hemmastöd i ryggen.

Under gårdagen sålde klacken på nedre etage slut och klubben lät snabbt meddela att man öppnar upp övre etage för försäljning. Biljettförsäljningen till den övre sektionen verkar gå lika fort. Vi vill uppmärksamma alla om att norra övre också gäller som klack. Precis som i derbyn kommer det att vara ståplats med sång, flaggviftande och läktaraktivitet som fokus. Inte minst då Sol Invictus intar sin sedvanliga plats uppe i mitten av klacken.

Vi uppmanar alla aktiva AIK:are som ännu inte har köpt biljett än till att köpa på klack övre etage. Med Norras stöd i ryggen kommer spelarna att greja detta. Vi minns tillbaka till Lech Poznan på Råsunda 2012 och blickar framåt. Det har återigen blivit dags för Norra stå att visa Europa vad vi går för!

#Grexit