Tillsammans ska vi segra!

AIK står starkt. Vi leder allsvenskan för första gången sedan 2009, har ett lag med hjärta och skicklighet och har inte förlorat i allsvenskan på 27 omgångar.

Samtidigt befäster Norra Ståplats sin position som norra Europas bästa klack. Trots en arena vars akustik lämnar mycket att önska och ett ibland tillknäppt spel når vi ständigt nya toppar och går rakryggat genom allsvenskan och Europa.

I AIK vinner vi tillsammans och i år ska vi vinna guld. För att nå detta krävs att vi alla gör vårt yttersta och samarbetar. När vi arbetar tillsammans är vi ostoppbara, det har vi visat tidigare och det ska vi visa igen.

Vi vill därför uppmana samtliga AIK:are att göra sin plikt och stötta AIK i alla lägen. I detta ingår att inte skriva ut sin frustration till spelare i sociala medier, och inte heller bua under matcherna utan istället fortsätta sjunga och lyfta fram laget mot seger när de som mest behöver det.

Det är givetvis helt i sin rätt att alltid vilja det bästa för AIK och att inte acceptera förluster eller dåligt spel, men för att ge laget chansen att vinna är det bästa vi kan göra så länge matchen pågår att sjunga och skrika fram laget oavsett läget på planen. Segern i slutminuten i Sundsvall visar att vi aldrig får ge upp! När vi står på läktarna är det dessutom inte bara laget som representerar AIK, utan även vi i publiken.

Om vi supportrar visar att vi aldrig ger upp, att vi aldrig slutar sjunga så kommer vi alltid kunna gå rakryggat – oavsett resultatet på planen. På detta är matchen borta mot Nordsjälland ett exempel. Där gick vi – AIK som enhet – stärkta från matchen, trots ett resultat som bar oss emot.

Tillsammans ska vi bära fram laget och stå upp för spelarna tills guldet är hemma.

Nu sluter vi upp, tar oss ut i Europa och bärgar guldet!

Allmänna Supporterklubben, Black Army, Sol Invictus och Ultras Nord

955EC0F1-431B-443F-9414-D4F708A9FBEB