Gnaget Inferno

Under slutet av 2011 valde Sol Invictus och AIK-Tifo att återuppliva Gnaget Inferno. GI är inte en grupp, utan en plattform för dig som är intresserad av att påverka AIK:s läktare på såväl hemma- som bortaplan. Det finns, till skillnad från i SI och AT inga medlemskriterier för att gå med i GI – du hjälper till efter förmåga. För dig som siktar på att bli medlem i SI eller AIK-Tifo är GI även ett bra sätt att komma oss närmare och kunna förmedla ditt AIK-engagemang på ett för oss tydligare sätt.

hemsidan GI

Som GI-medlem får du:

  • Möjlighet att åka med Sol Invictus på bortamatcher.
  • Förtur på souvenirer som SI tar fram till allmänheten. I vissa fall exklusiva souvenirer för SI och GI.
  • Inbjudningar till tifofix, flaggmålningar, grillkvällar med mera.
  • Tillgång till det interna GI-forumet där vår läktarkultur diskuteras och där du kan föra fram och bolla idéer med övriga skribenter.

Gnaget Inferno har idag ett 50-tal medlemmar. Vår målsättning är givetvis att få GI att växa för att fortsätta främja plattformens syfte: Att göra det enklare för den gemene gnagaren att göra en insats för AIK:s läktarkultur.

Bli medlem:

Skicka ett mail till solinvictusAIK@gmail.com med info om dig själv och hur GI kan hjälpa dig i ditt supportskap. Du kan också komma fram till en representant från SI och anmäla ditt intresse.

Sol Invictus & AIK-Tifo