Medlemskap

hemsidan Läktaren

Nya medlemmar är en förutsättning i varje gruppering för att den ska leva vidare, fortsätta utvecklas och växa i antal. Det gäller även för Sol Invictus. Vi tycker det är viktigt och ser fram emot nya medlemmar som ska ta vår grupp framåt. Vi har dock ingen öppen medlemsintagning, detta av flera anledningar. Vi lägger stor vikt vid engagemang, mentalitet samt sammanhållning och vi tror att vi lättare kan hålla hög nivå på samtliga punkter om vi tillåts växa i en takt som vi är bekväma i.

Det som binder oss samman i Sol Invictus är vårt engagemang för AIK och den levande supporterkulturen. Inom detta finns en oerhörd massa uppgifter och platser att fylla. Vissa i vår förening gillar att skriva texter, andra att komponera ramsor, styra fester eller grillningar, sitta på möten med AIK, planera läktaraktioner eller producera souvenirer. Många i vår förening vill också vara extra drivande på våra hemma- och bortamatcher och försöka få så många som möjligt att sjunga högt för AIK. Gemensamt har vi kärleken till AIK och Sol Invictus som en plattform för att kunna stärka gemenskapen och samtidigt göra nytta för klubben. Känner du att du har något att tillföra matchdag eller icke matchdag för vara med och göra AIK:s läktarkultur till något ännu större än vad den redan är? Då kanske du hittar din plats i Sol Invictus, hos oss finns en gemenskap och vänner som stöttar varandra för AIK:s bästa.

Ett bra sätt att komma närmre Sol Invictus är genom plattformen Gnaget Inferno. Genom GI får du möjlighet att engagera dig och på så sätt även komma in i sammanhållningen. Är ditt mål att gå med i Sol Invictus så kommer du få alla möjligheter att visa vad du går för. Det är även en bra möjlighet för dig som är lite osäker och vill känna efter om vi är rätt för dig. Utöver detta finns alltid möjligheten att maila oss och att prata med oss i samband med en match.

Det man kan säga som regel är att du ska känna dig, och kännas, som en i Sol Invictus innan du faktiskt blir en i Sol Invictus.