Dags för kvalserien

Vi har genom åren inte blivit kända som dom mest frekventa hockeybesökarna, och fortfarande ligger fotbollen oss varmast om hjärtat (om man nu måste välja en sektion i ett AIK där just bredden är något som utmärker och stärker hela klubben). Hockeyn är viktig inom AIK och är nu närmare än på mycket länge att kunna ta klivet upp i elitserien igen. Särskilt under denna gångna säsong har hockeykrigarna och publiken på Hovet varit viktiga fanbärare av de AIK-ideal som vi alla håller högt och som sedan länge präglat oss och klubben – stark kämpaglöd oavsett förutsättningar och stolthet att bära våra färger. Det har nu lett till kvalserien och en bra chans att kunna kliva upp i elitserien, speciellt tack vare det tryck som kommer bli på Hovet. Till dagens premiär mot Västerås är det bara cirka 1500 biljetter kvar, och matchen mot Leksand nästa vecka är redan slutsåld, så köp biljetter eller kvalseriekort snarast! På söndag stundar även en klassisk resa till Scaniarinken  och Södertälje.

Spelschemat:

Fredag 13 mars kl: 19:15    AIK-VIK Västerås    Hovet
Söndag 15 mars kl: 16:30    Södertälje SK-AIK    Södertälje
Onsdag 18 mars kl: 19:15    AIK-Leksands IF    Hovet
Söndag 22 mars kl: 16:30    Rögle BK-AIK    Ängelholm
Tisdag 24 mars kl: 19:15    Växjö Lakers-AIK    Växjö
Fredag 27 mars kl: 19:15    AIK-Växjö Lakers    Hovet
Måndag 30 mars kl: 19:15    AIK-Rögle BK    Hovet
Torsdag 2 april kl: 19:15    Leksands IF-AIK    Leksand
Måndag 6 april kl: 19:15    AIK-Södertälje SK    Hovet
Torsdag 9 april kl: 19:15    VIK Västerås-AIK    Västerås