Nu är det nära

Den nya tränarstaben går in med ett formstarkt lag i en utmanande inledning av Allsvenskan. Premiären mot Halmstad följs av matcher mot Kalmar och Malmö FF. Boka din biljett, plus en extra, till premiären – direkt på ticnet.se. Micke Stahres första försäsong är avklarad med resultatraden 7-3-0. Nästa söndag börjar allvaret – då kommer vi vara där för att skapa Sveriges största premiär.

Redan klockan 13 samlar vi lika många personer som får plats på Söderstadion för att ge laget gåshud med den största spelarbussmottagningen genom tiderna. Ta med dig fler vänner än vanligt, för att 2009 är året vi sätter en ny standard. Två timmar senare, kl. 15:00, påbörjar AIK säsongen. Väl inne på läktarna kommer kampanjen Slaget om Stockholm att lanseras.

Boka din biljett snarast på www.ticnet.se, glöm inte att biljetterna till Norra sålde slut till premiären 2008! Enligt våra prognoser blir det sol, 13 grader varmt och 30 000 på läktarna.

Nyligen gick AIK om bajen och dif tillsammans i antalet bokade premiärbiljetter. Biljettbarometern för såväl AIK som HIF-DIF finns på rivalernas gemensamma kampanjwebb: hifidf.se

AIK-alliansen