Inför Kalmar FF borta

På måndag är det dags att resa ner till Kalmar för att fortsätta den svartgula festen även på bortaplan. Premiären blev en besvikelse stämningsmässigt. Norra ska vara bättre än så, men det är typiskt för de flesta premiärer att hårt festande dagen innan och ovana efter ett långt vinteruppehåll drabbar stämningen negativt. Det är dags att ändra på det redan till på måndag. En svår bortamatch mot Kalmar FF väntar men Gnaget åker ner för att vinna och vi ska göra allt för att hjälpa spelarna att ta tre poäng. Vi kan vara skillnaden mellan många poäng, något som tydligt berättats från spelarhåll i och med bortaresebojkotten som varit.

Till matchen uppmanar vi alla aktiva, sjungande klacksupportrar att ställa sig på betongläktaren, sektion ”O”. Detta för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för en tight sjungande klack:

bortasekt_kalmar

Vi kommer att bli många på plats med tanke på att måndagen är en röd dag. Sol Invictus har några platser kvar i den 50-mannabuss som rullar ner på måndagen. Hör av dig till info@solinvictus.se om du är intresserad av att åka med, 320:- kostar resan.

– Pub: O’learys, Larmtorget 4.
– Biljetter köper du på ticnet.se

Krossa Kalmar.