Bli medlem i AIK!

 …och se till så att andra blir det också. Kampanjen Slaget om Stockholm har nu varit igång i snart tre veckor och fler och fler har förnyat medlemskapet eller tagit steget in i AIK för första gången. Det är som medlemmar vi blir en del av klubben och dessutom får chans att påverka. Har du någon gång haft synpunkter på klubben? På biljettpriser, styrelseledamöter, spelsystem, matchprogram eller andra små eller stora frågor? Din åsikt kommer om du är medlem inte försvinna i mängden. Och det är dessutom så, att trots att vi är Sveriges största idrottsklubb, så närmar sig en klubb vårt medlemsantal… och det är Dif. Så gör slag i saken redan nu. Medlemskap kostar 150 kronor om du är upp till 24 år, annars 400 kronor (höjs till 500 kronor efter 30 april!).

Köp medlemskap här. Och gå med i kampanjen Slaget Om Stockholm här, och sprid budskapet.

Senaste nytt från från kampanjen är att vi håller på att ta över fler områden i Stockholm:  ”I vissa områden är det väldigt jämnt just nu, t.ex Hägersten (126 XX) där det bara krävs 15 medlemmar till för att ta över från Djurgården. Andra delar som är jämna är: Haninge (136 XX), Huddinge (141 XX), Vårby (143 XX) (här krävs det endast en(!) medlem till för att vi ska bli majoritet) samt Täby (183 XX).”  (slagetomsthlm.se)