Visa dina färger – halsdukshav mot Gefle

Lördagen den 17 oktober kl 16.00 tar AIK emot Gefle på Råsunda. Guldstriden börjar dra ihop sig och därför planeras nu det största halsdukshavet som någonsin arrangerats på Råsunda!

Att arrangera en halsduksdag på en utvald höstmatch har börjat bli en tradition – i år likaså. Så se till att ta med din gamla halsduk eller köp en ny i AIK-shop, och håll upp den innan matchen till Å Vi E AIK. Det kommer bli en magisk syn när ett fullsatt Råsunda håller upp sina halsdukar samtidigt. Tillfället kan dessutom inte bli bättre nu när laget verkligen behöver allas vårt stöd och vi tillsammans kan hålla drömmen vid liv ända fram till cupfinalen den 7 november.

Så dra ditt strå till stacken – oavsett ålder eller läktare – lördagen den 17 oktober kl 16.00 blir vi alla del av samma storslagna svartgula hav!

Din närvaro gör skillnad!