Nu kör vi!

Det var länge sedan det såg så här ljust ut inför en slutspurt av allsvenskan. Nu är det verkligen skarpt läge! Vi är mitt i guldstriden, 4 matcher är kvar och 3 av dem spelas på Råsunda. Detta är en oerhörd fördel som vi ska utnyttja till max! Det har ärligt talat varit sådär stämning på Råsunda i år vissa matcher, framförallt riktat till Norra med tanke på hur bra laget har presterat. Vi ska inte efter säsongens slut känna oss besvikna över att vi inte kom upp till den nivå som vi både vill och kan komma upp till. Vi har nu 3 matcher kvar på Råsunda av årets allsvenska som vi ska ge allt i!

Så nu jävlar ska vi visa vad vi går för, vårt lag är bäst i Sverige vilket vi på läktaren också ska vara. Sjukt mycket står på spel och nerver kommer att sättas på prov. Vi ska ge det stöd, denna magiska sång som spelarna förtjänar. De ska få de bästa förutsättningarna för att kunna prestera så bra som möjligt när det verkligen gäller. Från och med att domaren blåser igång matchen ska vi explodera och Norra ståplats kommer att gunga.

Vi kan vara skillnaden mellan vinst och förlust och nu är det dags att vi tar den chansen. Så ta ditt ansvar och ge allt i dem 3 återstående matcherna på Råsunda av årets allsvenska mot Gefle, Hammarby och Örebro.

Stöd AIK i guldstriden, sjung i 90 minuter + tillägg och var med och skapa en stämning som endast vi kan åstadkomma!