Nu kör vi!

Snart räknar vi tiden till söndagen i timmar; en av de största matcherna i vår klubbs historia närmar sig. En unik möjlighet att slå tillbaka motståndarna i en historisk triumf. Vi kommer vara tusentals på plats i Göteborg och tiotusentals andra svartgula runt om i Sverige och världen – redo, och enade för att göra verklighet av våra drömmar av guld!
Vi känner doften och vi drömmer – men vi tror också. Vi tror på seger.
Vi tror, för att vi vet att vi kommer spela med elva krigare i svart, redo att ta sig an uppgiften. Elva svarta hjärtan, tusentals svarta hjärtan! Som kommer slå för att ta hem Lennart Johanssons pokal hem till Solna och Stockholm.

På plats i Göteborg
Nästan 4000 AIK:are har biljett och flera tusen väntas även åka dit utan biljett.
Vi uppmanar alla tåg-, buss- och privatresenärer att samlas på Drottningtorget vid Göteborgs centralstation. Dit beräknas det svartgula tusenmannatåget anlända klockan 13:00, och när det anlänt och alla samlats avgår marschen mot Gamla Ullevi. För att markera vår närvaro extra tydligt, och visa på enighet uppmanas alla att klä sig i svart eller mörk jacka, mössa och AIK-halsduk. På läktarna ska vår sång eka i 90 minuter. Vi ska skapa historia!

Ps. Kom förbi på träningen på lördag, klockan 10:00 på Karlberg. Samling för de som vill på Karlbergs station kl 09:30.