Mot dubbeln – spelarbussmottagning på lördag!

Vi har inte slutat njuta, vi har inte slutat fira. Men vi är inte nöjda så, och vi vet att spelarna inte heller är det. Den här säsongen kan redan vara AIK:s bästa någonsin. Och då har vi fortfarande chansen att vinna första dubbeln i vår historia och en chans att sätta dit ett revanschsuget IFK Göteborg för tredje gången i år!

Att ta emot spelarbussen utanför Råsunda är tradition på premiärer, och sker annars bara vid särskilda tillfällen. Det här är ett sådant. Nu går vi mot dubbeln, och vi gör det som alltid tillsammans! Så kom på spelarbussmottagningen innan cupfinalen på lördag. Kom och visa din tacksamhet till spelare och ledare, och peppa dem så att vi kan kröna denna fantastiska säsong med ännu titel och en historisk dubbel!

Samling utanför Östra och Norra läktarna kl 14:15 på lördag. Sprid ordet!

Vinna dubbeln, AIK!