Nu jävlar kör vi!

År 2009 blev en historisk säsong där vi inte ”bara” vann SM-guld utan även cup-guldet vilket gjorde att vi tog vår första dubbel. Vi vet att vi inte har varit så bra på läktaren som vi verkligen kan de senaste åren, vilket det lag som skrev sig in i historieböckerna förtjänar. I år ska vi vara ännu bättre, vi skall vara en kärna på Norra Stå som sjunger hela matchen. Alla som ställer sig i mitten på Norra har ett ansvar att visa att vi är störst, bäst och vackrast. För er som inte sjunger matchen lång och orkar med flaggor så finns det gott om utrymme på kanterna av Norra, men vi önskar såklart att övriga klacken sjunger högre och mer än tidigare.

Vi är regerande mästare och det ska vi visa både på planen och på läktaren!

11:00-12:00 Tifofix på Råsunda

12:30 Spelarbussmottagning

13:15 Grindarna öppnar

14:30 Matchstart