AIK-TIFO kör sedelkampanj mot BK Häcken, 24 april

På Råsunda har många av Skandinaviens finaste och mäktigaste tifo beskådats. Dessa tifon kommer inte gratis och efter fjolåret då vi firade 10 år med AIK-TIFO var vi mer aktiva än tidigare vilket har satt sina spår i tifo-kassan. Våra planerade tifon för 2010 står för tillfället stilla då vi inte har pengarna att betala materialet vi behöver, därför är vi i akut behov av bidrag i form av både pengar och material. Den 24 april är det match på Råsunda mot BK Häcken och då ska vi ha en sedelkampanj, det ska prasslas i tifo-hinkarna!

Om ni inte kan dyka upp den 24 april kan ni enkelt och smidigt:

Bidra genom PG-konto:
Sätt in valfri summa på vårt PG-konto: 189 65 49-1

Bidra genom SMS, det är enkelt:
Det finns olika fasta summor man kan bidra med. Skicka ett SMS till 72550 med texten AIKTIFO, siffran anger summan du bidrar med:

AIKTIFO 20
AIKTIFO 50
AIKTIFO 100
AIKTIFO 150
AIKTIFO 200

Tack för din hjälp!