Stöd Gnaget! Häng med! Fuck Götet!

På torsdag rullar SI ner med en buss till Göteborg – staden vi avskyr, men har fantastiska fjolårsminnen från. Den katastrofala starten på årets säsong finns det inga ord för. Orsakerna är i grund och botten djupa ekonomiska problem som finns i klubben, men det ska inte få spegla av sig på matcherna! Spelarna måste var och en göra sitt yttersta precis som vi på läktarna måste fortsätta visa vårt stöd eller åtminstone hylla Idrottsklubben genom sång. Är vi färre, mer negativa och låter mindre kommer spelarna märka av det, precis som vi märker när de inte kämpar eller gör misstag. Det måste bli tvärtom och den negativa spiralen måste vändas nu! Kritik ska riktas mot styrelsen som ligger bakom de ekonomiska, sportsliga förutsättningarna. Men under matchens 90 minuter är det bara vi och spelarna som kan göra vårt bästa!

Ett första steg är att i sedvanlig ordning inta Göteborg för att visa spelarna och alla andra att vi alltid åker ner i stort antal för att framhäva våra färger, vår stad, vår klubb och ge styrka till laget. Trots att det är den tredje längre bortamatchen på lika många veckor (och sedan Borås nästa vecka), torsdagsmatch och en usel inledning på säsongen så är det ändå Göteborg vi möter och det har alltid varit en förstaprioriterad resa oavsett vad.  Alla gnagare som kan ska ta sig ner så att vi blir många, låter mest och visar att vi aldrig sviker!

Kom igen för fan! Vem vill inte vara på plats när AIK besegrar Göteborg för femte gången i rad?

Skicka ett mail till info@solinvictus.se om du vill åka med SI-bussen. 450 går resan på. Mer information får ni mailat svar om.

Framåt stolta AIK!