Äntligen!

Årstider har hunnit passera sedan vi sist tog 3 poäng hemma på Råsunda. Vi har hunnit se snön smälta och gräset grönska men äntligen har vi fått se solen stiga över Råsunda. Efter en historiskt usel inledning på säsongen och ett tidigt nedflyttningshot har Gnaget äntligen lyckats med att besegra motståndaren på Råsunda. Vi kan inte sätta ord på hur viktiga dessa 3 poäng är och hoppas att spelarna tar med sig denna seger i de kommande matcherna mot Elfsborg och Åtvidaberg.

Från läktarhåll gjorde klacken sitt jobb. Sången var bra och höll hög nivå matchen igenom. Mer av det i fortsättningen. Allt var dock inte bra denna kväll. Den usla inledningen av säsongen i kombination med fotbollsmördarnas (SvFF) schemaläggning har kostat AIK tusentals åskådare per match. Siffror under 10 000 börjar bli vanligt och så även idag. Detta är inte ok. AIK med sin redan ansträngda ekonomi är beroende av publiktillströmningen och därför måste verkligen alla ta sig till Råsunda annars kan vi vänta oss röda siffror i de kommande kvartalrapporterna.

Vi har ca 11 000 sålda årskort men många av dessa väljer att se Gnaget från TV:n eller prioriterar en rafflande Premier League avslutning. Mot Åtvidaberg är det alla gnagares plikt att närvara för att ge AIK det stöd de behöver från läktarhåll. Till den här matchen är biljettpriserna sänkta, solen kommer skina och TV-fotbollen är slut, finns inga bortförklaringar längre! Ta med vänner och familj och gör avslutningen till en riktig publikfest!

AIK-Åtvidabergs FF. Den 17 maj 18:30.
Långsida 60 kr
Kortsida 30 kr

http://www.ticnet.se

Glöm inte att åka till Borås på onsdag!