Måndag 17 maj.

Vi lever med AIK dygnet runt, men vissa datum och matcher är sådana vi minns vi lite extra, och nu är det dags igen. Måndagen den 17 maj ska Råsunda fyllas och Norra Stå bli till ett vrål som hörs över hela Stockholm.

En tillfälle att påminna och visa för oss själva att det bara är med ett högljutt stöd i 90 minuter per match vi kan klara oss denna säsong.

Så ut och sätt upp vägbanderoller, klottra slagord, köp dig en bengal och sno tipskuponger att göra konfetti av. Köp biljett om du inte har, få dit folk som kanske ännu inte fastnat men definitivt gör det den här gången, så vi blir fler som stöttar i motgång i framtiden. Sprid budskapet! Damma av din gamla bombarjacka eller Mentalitá Ultras-tshirt och knyt skorna, för på måndag är det kaos-norra som gäller!

18:30, Vi ses där.