Nu börjar allvaret igen!

Trots strålande sommar i Stockholm och ett fotbolls-vm som går in i sitt avgörande skede är AIK-abstinensen skyhög! Sommaruppehållet har bjudit på en värvningscirkus och omkastning i ledarstaben, men nu stundar tre hemmamatcher på åtta dagar. Från läktarplats har vi en möjlighet att stärka laget efter ett turbulent uppehåll och ett kommande tufft spelschema.

Sjung för laget – sjung för klubben! På Norra visar vi att vi inte viker ner oss!

Först ut är kvartsfinal i Svenska Cupen, en oerhört viktig match för att kvalificera oss till europaspel även nästa år. AIK – Helsingborg nu på fredag. Säsongskortsinnehavare kommer in gratis. Stöd AIK trots den obekväma matchtiden.

Fre 9 juli 17:00 AIK – Helsingborg

Sedan följer Champions League-kval och allsvenskan drar igång igen, hemma på Råsunda!

Tis 13 juli 19:00 AIK – Jeunesse Esch Råsunda

Ons 17 juli 19:00 AIK – malmö ff        Råsunda

Därefter är det äntligen dags igen, AIK ute i europa! För er som inte bokat ert flyg ännu finns det fortfarande billiga avgångar till Bryssel och Frankfurt. Sol Invictus flyger ner över 30 pers dagarna runt match. Tveka inte, åk du också!

Ons 21 juli 17:00    Jeunesse Esch-AIK Luxemburg

24 juli är det årets sommarinvasion. Lördagsmatch, så inget jobb eller skola står ivägen när vi intar skåneland och malmö. Många gnagare åker direkt från Luxemburg till malmö för att festa vidare. Sol Invictus och Ultras Nord har varsin storbuss som rullar ner. Black Army anordnar bussresa för 500 spänn, skriv upp er i BA-lokalen. Passa på att köp matchbiljett redan nu, för tillfället har vi blivit tilldelade 600 biljetter, men vår sektion utökas om vi köper många biljetter i förköp. 100 kronor kostar en ungdomsbiljett, boka här: http://www.ticnet.se/checkout/event.php?eventId=SWS1008

Lör 24 juli 16:00   malmö ff – AIK     Swedbank Stadion

Det blir en hektisk period nu efter ett långt uppehåll. Slut upp och stöd Gnaget – hemma som borta!

Martin Mutumba & Bojan Djordic – ni är med oss!