Kärlek och Uppror

Sol Invictus är alltid på jakt efter nya medlemmar då det är viktigt för att hålla gruppen levande, vi kör dock vidare på vårt koncept att slussa in medlemmar i ett behagligt tempo då vi anser att gemenskap och engagemang är viktigt för att Sol Invictus fortsatt ska vara en av Sveriges ledande supportergrupper. Det är också viktigt för oss att alla medlemmar delar syn på supporterskap och hur man bäst stöder AIK. Det finns andra alternativ till oss och vi ser inte dessa som konkurrenter.

Vi har nyligen slussat in ett gäng nya medlemmar och har därför nu möjlighet att påbörja integrationen av fler. Är du intresserad så skicka ett mail till info@solinvictus.se där du berättar om dig själv och varför du vill gå med. Vi lever för AIK och Norra stå, gör du det också så tveka inte.

Det som får oss att leva, inte bara existera

//Sol Invictus