VA FÖR JÄVLA PACK E NI?


”Det här är berättelsen om Stockholms fotbollsklackar. Vi berättar om kärlek, gemenskap, humor, arrogans och våld. Om människor som ägnar en stor del av sin tillvaro åt att följa en idrottsförening i med- och motgång.
Människor vars passion för AIK, Djurgården eller Hammarby blivit en del av deras identitet. Det är historien om en subkultur vars frön såddes i början av sjuttio-talet. Och om hur och varför det blev som det blev.”

Av Magnus Hagström (bajensvin), Peter Johansson (djurgårdsjävel) &  Carl Jurell (AIK).

SI:s kommentar: Se bilder, läs historier och få en inblick i hur klackkulturen startade och hur det sedan utvecklades. Ramsor, bortaresor, kravaller, möten, protester och kamratskap. Sporten och samhället såg annorlunda ut då, men känslorna, passionen och livsstilen kommer alltid vara densamma. Rekommenderas!

Beställ här: http://www.drella.com/en/art/va-for-javla-pack-e-ni-book.php
Boken kommer även att kunna köpas i AIK-shop.

Uppdatering: Boken finns inte längre i AIK-Shop eller på Drella.com. Däremot går boken att beställa från bl.a. Adlibris.