Möte om situationen i AIK Fotboll

AIK Fotboll befinner sig i ett krisläge. Förutom den sportsliga situationen och resultaten som är på bottennivå, riskerar den nuvarande ekonomiska situationen att drabba oss i många år framöver, om det inte görs något nu. Samtidigt är förtroendet för ledningen som bortblåst för många, samt kraftigt ifrågasatt för ännu fler.

Det är hög tid att vi supportrar tar ansvar för vår klubb. Därför bjuder AIK-alliansen in till ett öppet supportermöte nu på tisdag klockan 19.00 i Black Armys lokal i Solna. Vi kommer att prata om de fel och brister som finns i vår klubb idag. Men vi kommer också prata om framtiden och våra visioner om AIK –  och hur vi bör agera härnäst. Det är verkligen dags att vi tillsammans tar vara på den passion vi alla bär på och de åsikter och förslag som finns.

Mötet är lagt samtidigt som AIK Fotbolls egna informationsmöte på tisdag, detta för att fokusera på oss – supportrarnas åsikter. Vi var varit på många sådana möten som AIK Fotboll hållt i utan att få några svar på viktiga frågor, och utan att se någon bättring.

Det är dags att vi ställer upp för AIK. Kom och lyssna eller gör din röst hörd.

 //AIK-Alliansen

(Black Army,Smokinglirarna,Sol Invictus,Ultras Nord)

Vad: Möte om det kritiska läget i AIK Fotboll
Vem: Alla AIK-supportrar är välkomna
När: Tisdag 21 september klockan 19:00
Vart: Black Armys lokal (http://www.blackarmy.se/lokalen.php)