AIK-TIFO startar en 120 års-fond

15 februari 1891 samlades en grupp ungdomar med Isidor Behréns som initiativtagare på Biblioteksgatan och grundade den Allmänna Idrottsklubben, AIK. Exakt 120 år senare spelar AIK ett glödhett hockeyderby mot dif och det ska storsatsas från vårt håll till den matchen, ett tifo som saknar motstycke i svensk hockey.

För att tillåta oss genomföra våra stora planer behöver vi ännu mer pengar än det vi redan får in. Extra generösa donationer är behövligt och vi kommer stå på samtliga hockeymatcher med våra hinkar och skramla. Om du inte kan närvara på matcher så kan du bidra med att föra över pengar till PG-konto 189 65 49 – 1, skriv ”120år” som meddelande så att pengarna går oavkortat till 120 års-fonden.

Vi tar även emot material och annan hjälp, kontakta oss på aiktifo@gmail.com för det.

Med vänlig hälsning AIK-TIFO