GI-Bussar Åtvidaberg-borta

En säsong som enklast kan sammanfattas som en enorm besvikelse går mot sitt slut och vår allsvenska existens är i nuläget högst oviss.

Vår sista match för säsongen kan mycket väl bli en direkt avgörande sådan då den spelas borta mot vår bottenkonkurrent(vann inte vi guld förra året?) Åtvidaberg. Det är därför av yttersta vikt att alla Gnagare som inte vill se vår klubb fullborda årets fiasko genom att ramla ner till S-ettan visar sitt stöd till spelarna i resterande matcher, inte bara hemma utan även borta. Därför bjuder vi i Sol Invictus nu in till öppna bussar i Allsvenskans sista omgång, hur många det blir beror på hur många av er som anmäler sig. Vi vill ta med oss kärnan från Norra Stå och vi vill att spelarna ska känna samma stöd på Kopparvallen som hemma på Råsunda, de ska veta hur många som lever för den här klubben och hur många själar ett positivt slut på den här säsongen skulle påverka.

Det kan givetvis även vara avgjort vid det laget, vi kan ha klarat oss undan med blotta förskräckelsen eller om det vill sig riktigt illa kan vi redan(ta i trä!) ha ramlat ner en division. Oavsett vad så ska vi åka dit och visa de spelarna som kommer finnas kvar nästa säsong att årets säsong har varit ett fiasko, men att vi ändå, tillsammans ska se till att lyfta den här klubben ur dess spillror och vi kommer aldrig tyst titta på medan den raseras.

Det som får oss att leva, inte bara existera

PRIS: 250kr

SAMLING: 10:30 utanför Råsundas Norra läktare

BETALNING: Sker på PG: 157 25 88 – 0 där du skriver ett ”Å” samt ditt namn i meddelanderutan. Det går också bra att betala kontant om du letar upp en SI-medlem på match och frågar dig fram till vem du ska prata med om resan.

Sista betalningsdatum är måndagen 1a november!