DERBYHYPE


Den allsvenska premiären närmar sig med stormsteg, knappt har vi hunnit raka av oss slutspelsskägget innan vi kastas in i nästa nervdrama. En derbypremiär, där resultatet kan avgöra hela säsongen, inte bara på planen utan även på läktarna. Vi ska givetvis göra allt som står i vår makt för att bära laget fram till seger. Föreningarna tillhörande AIK-alliansen är alla överens om att spelarbussmottagningen bör ske i samband med vår riktiga hemmapremiär, dvs mot Mjällby, info om det kommer komma efter derbyt. Men det betyder inte att vi inte ska göra någonting extra inför derbyt, nu på söndag kl 13 börjar AIK:s sista träning innan den allsvenska premiären, kom dit och hjälp oss ingjuta mod, stolthet och styrka i spelarna. Vi samlas på skytteholms huvudläktare och ser till att spelarna får veta våra känslor inför derbyt och att de kommer förmedla det kl 20 på måndagen!

HATA dif!