Supporterdagen 2011

Snart är det söndag, en viktig dag för AIK. Bönderna från Borås kommer på besök och en otroligt avgörande match, liksom alla, kommer att spelas. Inför matchen hålls även traditionsenligt den stora supporterdagen, för femte året i rad.  Tillsammans med AIK-alliansen arrangerar AIK en dag för dig som del av Gnagarsläktet. Detta är ett gyllene tillfälle att tillsammans med andra gnagare ladda upp inför den otroligt viktiga matchen, skapa gemenskap och visa fotbollssverige att vi håller ihop. Förutom mat och dryck kommer det finnas flaggmålning, souvenirförsäljning från olika håll och inte minst ett grymt scenschema med bland annat AIK-Trubaduren. Med andra ord, en grym eftermiddag för såväl barn som vuxna!

Så kom till Råsunda IP och visa att du är en del av Gnaget, för att sedan promenera mot Råsunda och se AIK klättra i tabellen! Dörrarna öppnas 13.00.

Sol Invictus kommer som tidigare år ha ett tält på plats med alla sorts souvenirer till salu. Kom förbi och säg hej!