AIK-Tifo behöver stöd!

Säsongen 2012 kommer bli ett minnesvärt år. AIK spelar den sista säsongen på Råsunda Fotbollstadion, den anrika plats som har varit vårt hem i 75 år och nu ska rivas. Sedan premiären 1999 mot Örebro på Råsunda har AIK-Tifo arrangerat koreografier på Norra Ståplats. Det är på Råsunda vi har lärt oss att bli ledande i Skandinavien, hjälp oss att klara av att göra de sista koreografierna värdiga det slut Råsunda förtjänar!

Tack vare bidragsgivarna i AIK-ledet har vi fortfarande pengar i tifokassan och arbetet för det kommande året är redan i full gång. AIK-Tifo har höga ambitioner och våra medlemmar har sällan varit såhär motiverade inför en säsong. Men för att kunna genomföra våra planerade arrangemang under 2012 behöver vi få in mer pengar. AIK-Tifo vill med er hjälp göra sista året på Råsunda historiskt.

Du kan bidra till tifokassan genom flera vis.

*På lördag börjar träningsmatcherna på Skytteholm. AIK tar emot Norrköping på Skytteholm och vi finns på plats, så glöm inte att ge ett bidrag i våra hinkar! Vi kommer finnas på plats samtliga träningsmatcher.

*Du kan även sätta in valfri summa på vårt PG nummer: 189 65 49-1

*Bidra genom SMS, 20kr, 50kr, 100kr, 150kr eller 200kr
Skicka ett SMS till 72550 med texten AIKTIFO, siffran anger summan du bidrar med:
AIKTIFO 20
AIKTIFO 50
AIKTIFO 100
AIKTIFO 150
AIKTIFO 200

Vi eftersöker även lokal att vara i. AIK-Tifo jobbar fortfarande under temporära och krångliga förhållanden. Vi är intresserade av alla tillgängliga utrymmen, helst större än 10x10m fritt utrymme. Hör av dig till oss om du har någon lokal att låna ut/har några tips.

FÖR EVIGT TROGNA – ALLMÄNNA IDROTTSKLUBBEN

AIK-Tifo
aiktifo.se
aiktifo@gmail.com