Veckor kvar till premiären

Nu närmar vi oss. Den första har redan varit vilket innebär att det är mindre än en månad kvar till den sista hemmapremiären på Råsunda. Det känns i hela kroppen att säsongen 2012 kommer att vara något annorlunda, något utöver allt man tidigare upplevt.

I år ska vi sälja fler säsongskort än någonsin, vi ska ha högre publiksnitt än någonsin, vi ska ha bättre drag än någonsin och vi ska vinna fler matcher än någonsin. Vi ska toppa allt. För att detta ska bli möjligt krävs att du drar ditt strå till stacken, ditt strå till Allmänna Idrottsklubbens sista säsong på Råsunda. Bidra till kampanjen Min Enda Ståplats, www.minendastaplats.se , genom att få fler personer att köpa årskort på Norra Stå. Ingen kan göra allt men alla kan göra något och om vi tar hand om de små sakerna så kommer de stora att ta hand om sig själv.

För er som känner Sol Invictus så vet ni att vi aldrig ligger på latsidan. För er som inte känner oss så får ni här ett livstecken i form av lite bilder från försäsongsmatcherna mot Norrköping och Gefle och ifrån 30årsfirandet av en av Sol Invictus originalmedlemmar.