Kom på öppen flaggmålning!

Sol Invictus arrangerar ännu en flaggmålning i Black Army-lokalen!
Första gången var väldigt lyckat och det var många gnagare i BA-lokalen för att bidra till att läktarna AIK spelar på är svartgula. Så nu är det dags igen 2 och 3 Februari är folk välkommna till BA-lokalen för att måla sina banderoller och flaggor.

AIK har bekräftat att det inte är någon reklam framför klackläktaren på nya arenan, så vi har även 100 meter (150 cm högt) att fylla på med banderoller och flaggor.

Det finns penslar, färg och mindre mängd vitt bomullstyg i lokalen, har ni tänkt att göra något större så ta gärna med eget tyg. Du köper det billigast på IKEA. Projektorer finns på plats, så om du vill skissa upp din banderoll/flagga på plats se till att ta med det på usb/blutetooth.
Det kommer finnas vitt och gult tyg för att göra tunna viftflaggor, och även en symaskin om man vill sy en större flagga. Välkommna!

2-3 februari
Från kl 13 och hela dagen/kvällen
BA-lokalen

Bild