Information om spelarbussmottagningen i premiären

Årets spelarbussmottagning kommer bli väldigt symboliskt laddad.Som vanligt möts vi upp utanför Råsunda, men denna gång möter spelarbussen upp oss där och vi marscherar sen gemensamt till nya Nationalarenan. Tanken är att från Råsundas heliga plats ta med oss passion och kraft. Och att omvandla det vi sörjt till glöd och styrka inför denna viktiga säsong. Vi ska se till att inte vår historia begravs, utan lever vidare. Genom spelarbussmottagningen bär vi med oss det som en gång var, in i den framtid som ska bli – supportrar, spelare, ledare tillsammans. Hylla vår historia och kom på spelarbussmottagningen för en bra start på vår nya hemmaplan. Samling sker utanför Råsundas västra läktare Kl 12:15. Där det kommer ges tillfälle att överlämna halsdukar, etc. på en upprättad minneslund. Klockan 12:45 möter vi upp spelarbussen för att tillsammans vallfärda till den nya Nationalarenan.

//AIK-Alliansen