Bojkott av bortamatchen mot Syrianska

Som de flesta av er vet har vi sedan 2011 bojkottat bortamatchen mot Syrianska i Södertälje. Anledningarna är många, men har sin grund i den avbrutna matchen det året.

Vi kan konstatera att Syrianska i år verkar något mer angelägna att ha oss dit än tidigare år, eller i alla fall är de angelägna om att få ta del av våra pengar. Deras SLO bokade in ett möte med supporterrepresentanter som skulle hållits i Solna ikväll. Syftet var att hitta en lösning på dödläget och att vi skulle få tala om vad våra krav var för att häva bojkotten. I sista stund meddelas dock att högt uppsatta i Syrianska sagt nej till att låta deras SLO ta sig till Solna, utan istället bjuds våra supporterrepresentanter att komma till Södertälje, något vi inte går med på.

Väntan på ovanstående möte är anledningen till att vi inte har kunnat gå ut tidigare med info angående den här bojkotten. Vi har slutligen, med anledning av det inställda mötet, beslutat att även detta år uppmana till bojkott.

Då inget möte verkar kunna hållas så skriver vi våra krav här:

*Rimliga biljettpriser. Vi ska inte behandlas annorlunda än övriga bortasupportrar.

*En liknande deal kring biljettintäkterna som vi har med dif.

*Kvitto på betald entré, vi är för fair play och gillar inte dopade ekonomier.

*Lika väl fungerande säkerhet som AIK bjuder sina bortasupportrar på.

*En offentlig ursäkt för hur man så totalt smutskastade och baktalade AIK som klubb och dess supportrar efter den avbrutna matchen 2011.

*Ett erkännande av sin egna skuld och sina egna misslyckanden kring säkerheten i ovanstående avbrutna match.

mvh
AIK-Alliansen(Sol Invictus, Black Army, Smokinglirarna, Ultras Nord)