INFORMATION OM BILJETTSLÄPPET TILL DERBYT

Imorgon onsdag klockan 09:00 släpps äntligen resten av biljetterna till våra sektioner i derbyt mot Dif. Detta efter att Djurgården i en långdragen och förlängd process hindrat AIK:are från att köpa biljetter till matchen, som blir vårt första bortaderby på många år. Med det stora tryck som funnits på våra biljetter förstår vi gårdarnas rädsla för ett massivt AIK-stöd på plats. När de första 2700 biljetterna släpptes hann Ticnet knappt göra sektionen tillgänglig innan det blev lapp på luckan.

Detta gäller för morgondagens biljettsläpp:

– Köp biljetter till sektionerna 334-338 (Norra övre), dessa kommer tillsammans med den Norra nedre läktaren bilda derbyts största klack. Var beredd att stå upp, sjunga, och ge allt för AIK i 90 minuter. Detta är en AIK-läktare.

– Köp biljetter till nordöstra (sektion 331-333) hörnet som bildar AIK-sittplats.

– Köp upp biljetter till övriga sektioner mot Norra för att fylla derbyt med så mycket AIK:are som möjligt.

Krossa dif!

Bild