Mot Europa – mot guldet!

Det är lite av en lyx att kunna skriva att det vi upplever nu är en motgång, för trots två raka torskar ligger vi ändå tvåa i Allsvenskan och har en god chans att gå vidare i Europa League-kvalet. Men oavsett hur det ser ut rent faktamässigt så är det inget snack om att alla vi AIK:are är djupt besvikna över de senaste resultaten och spelet i de matcherna. Det har inte varit acceptabelt.

Men därför är det också viktigt att i sådana här lägen påminna varandra vad det innebär att vara passionerad supporter. Det är okej att nu vara besviken och arg, men det är när vi under en matchs 90 minuter omvandlar de känslorna till fanatisk sång, inlevelse och hets som vi hittar vår rätta plats, kan ge hjälpa laget maximalt och representera vår klubb på bästa sätt.

Och det är dags för det nu mer än någon annan gång detta år, nu när säsongen står och väger. Det är vår uppgift och förbannade skyldighet att tippa klubben över på rätt sida kanten igen. Vi går in i revanschens vecka med hemmamatcher både på torsdag och söndag och då ska ingen jävel befinna sig på Nationalarenan för att bara ha en mysig fotbollskväll – oavsett läktare. Det är nu vi plockar fram vår stolthet som AIK:are och låter sången dåna över Solna och Stockholm. Det är nu vi krigare på läktaren hjälper våra krigare ute på planen att göra det de ska göra – segra!

Så nu taggar vi till allihopa: dela det här inlägget, skriv ett eget, ring polarna, sms:a morsan, tweeta lite hets, ställ bärsen på kylning. Alla medel är tillåtna för att återigen få uppleva en Europahöst och en guldstrid ända in i november.

VI SKA HA REVANSCH – FRAMÅT AIK!!