Inför AIK-Malmö FF

På söndag kommer Sveriges nya gullegrisar till huvudstaden, med media, domarkår och fotbollsförbund i ryggen. Vi har sett det förut, det är inget nytt under vår klubbs sol som lyser. En skitförening har fått luft under vingarna och tror den kan flyga – valpen tror den fått tänder. Vi har sett det förr och vi kommer se det igen. Vad vi däremot aldrig sett och vad vi aldrig någonsin kommer att få se är smuts från landsbygden komma och ta sig ton när vår klubb spelar! För i mötet med AIK, är alla andra alltid statister. När AIK spelar är det vi som sätter dagordningen.

Våra fiender – de är inte våra ”gäster” – har i höst lyckats skämma ut sin supporterkultur ute i Europa, och den har också hånats på deras egna hemmaplan av deras egna publik och ledare. Nu är det dags för oss att sätta dem på plats och förödmjuka dem.

Mot denna bakgrund uppmanar vi till svartgul kraftsamling. Nu sluter vi leden. På söndag tar vi ner dansken på jorden igen!

På söndag gäller följande:
Klä er svart och bevara Solna svart. Låt inga danskar ta sig några som helst friheter i vår stad, ansvara för att inga andra färger än de svartgula ses i vår stad. Håna dem, ryck deras flaggor, gör det som krävs för att sätta dem på plats.
Låt oss göra det på planen och från läktaren också – låt burop och visselorkaner dåna då dansken rör boll.
Stötta AIK, håll igång som aldrig förr, sluta aldrig sjung. Stå upp för AIK.

Vi är Sveriges största klubb med Sveriges bästa supportrar. Nu avslutar vi denna säsong med huvudena höga!
Krossa dansken.

/Sol Invictus