Sol Invictus 10 år

Under sensommaren 2004 gick 15 personer, alla kamrater från Norra Stå, ihop för att konkretisera en idé om en helt ny supporterförening. Den 2 december 2004, på dagen 10 år sedan idag, bildades vi officiellt. Varje dag sedan bildandet har vi arbetat för att göra AIK mer starkt och mer fruktat. Vi har diskuterat inom gruppen och med andra AIK:are och andra AIK-grupper för att alltid ta så bra beslut som möjligt för AIK. Och vi har aldrig tvekat på att kavla upp ärmarna för att göra det arbete som krävs för att lyfta AIK och vår läktarkultur till nya nivåer. Det är med stor glädje och stolthet som vi ser tillbaka på våra första 10 år och samtidigt blickar framåt mot det som kommer vara en fin framtid för Sol Invictus och AIK.

Tack till de som stöttat oss genom åren, tack för glada tillrop och beröm. Det är tillsammans som vi bygger AIK.

Kärlek & Uppror!

Länge leve AIK!