Årsmöte och extra årsmöte – torsdag 5 mars

Som det redan har skrivits har AIK Fotbollsförening kallat till årsmöte på torsdag 5 mars kl. 18.30. I samband med detta har huvudstyrelsen valt förlägga ett extra årsmöte med anledning av bildandet av AIK Basket. Detta möte börjar kl. 18.00, med registrering från kl. 17.30. Här kan man läsa AIK Baskets handlingsplan. Förhoppningsvis kan AIK:s medlemmar ge sitt godkännande till initiativtagarna som länge och hårt arbetat för att starta en basketsektion i den Allmänna Idrottsklubben. Oavsett vad Basketsverige tidigare visat är vi övertygade om att AIK Basket kan bli undantaget med rätt mentalitet och en läktarkultur av värde.

Som bekant brukar det vara många som förnyar sina medlemskap i samband med registrering så det rekommenderas starkt att göra det innan via medlem.aik.se, eller den faktura du fick i brevlådan.