Norra ståplats, nu gör vi vårt jobb!

Det blir mörkare på dagarna och nätterna blir svartare samtidigt som löven bytt färg till gult. Hösten är svartgul och den är här. Framtiden är vår om vi tar den. Allt kokar ner till två matcher, sex poäng, 180 minuter och tilläggstid. En hemmamatch och en bortamatch kvarstår och vår klubb har det i egna händer. Vi behöver vinna dessa två matcher och vi behöver förbättra vår målskillnad med två mål gentemot Peking – vi avgör.

När vi bryter ned det hela så handlar det inte längre om två matcher. Det handlar om en sekund och en avspark, en sekund och ett tillslag, en sekund och en tackling, en sekund och en löpning, en sekund och ett skott. Det handlar om att vinna den första sekunden och därefter fortsätta vinna varje nästkommande sekund. Tar vi hand om de små sakerna så kommer de stora ta hand om sig själva. Det handlar om att ta hand om sin del, hela tiden, och aldrig någonsin ge upp.

Vår del på Norra ståplats handlar om precis samma sak som spelarnas på planen. Det handlar om att vinna varje sekund, att aldrig ge upp och att bara vilja framåt. Stå upp och sjung, sjung, sjung. Det ska blåsa orkanvindar på måndag! Vi ska sjunga fram varenda spelare i vårt svartgula lag. Det gäller att vi fortsätter även när det första målet kommer. Det gäller att vi fortsätter även när det första målet inte kommit. Varje mål och varje sekund är en fråga om SM-guld och vi skriver svaret på frågan. Fortsätt stå upp, fortsätt sjung och fortsätt ge ditt stöd för AIK.

Sol Invictus går in med full styrka på måndag. Vi står på Norra klockan 18:15 och vi kommer ge allt. Vi kommer spotta blod när halsarna ger vika men vi kommer fortsätta sjunga och vi kommer aldrig ge upp. Norra ståplats, nu gör vi vårt jobb!

/Sol Invictus