AIK-Tifos julkampanj!

1

På grund av att AIK-tifos hemsida för närvarande ligger nere publicerar vi här ett meddelande från dem.

Vi bibehåller traditionen och lanserar en kampanj för julen även detta år. Många minns säkert förra årets succé där inte minst den uppskattade auktionen av åtråvärda AIK-prylar var flaggskeppet. Det är lätt att glömma de väsentliga sakerna såhär under julstressen. Att stödja AIK-tifo är en sådan sak. Därför drar vi nu igång kampanjen för 2016.

Förhoppningen är att göra det minst lika bra i år och göra allt för att bygga upp en stabil kassa inför 2017. Men detta kan vi inte göra utan er. Något vi märkt tydligt under åren är att med eran draghjälp och haussande blir vi starkare. En tweet, ett foruminlägg eller en bild gör skillnad för vår verksamhet.

Målet är uppsatt på 50 000 kronor och det kommer uppdateras kontinuerligt under december hur vi ligger till.

Det kommer återigen auktioneras ut saker på Facebook, där man kan buda hem julklappar som man inte hittar någon annanstans. Men den mest symboliska och mest värdefulla julklappen vi kan få är ett bidrag. Och det är också årets julklapp! Ett gåvobevis till AIK-tifo passar perfekt under granen, och kommer definitivt till nytta. Så skicka ditt bidrag redan i dag och sprid det i sociala medier. Bidra till hypen och se med stolthet när ”korrarna” pryder våra läktare under guldåret 2017. Utan er är vi ingenting!

Nu på söndag den 18 december kommer även representanter från AIK-Tifo att gästa Radio Råsundas uppesittarkväll och berätta mer om verksamheten och er betydelse. Hur många ark ger egentligen 100 kronor? Och hur många meter tyg kan vi egentligen köpa för 500 kronor? Missa inte detta!

Med det sagt, stort tack till alla bidragsgivare för detta året. Nästa år ska bli ännu bättre.

Bidra via PG 189 65 49-1 eller via Swish 123 344 34 96.

God jul och gott nytt år önskar AIK-Tifo.