AIK-Tifo behöver ditt stöd 2017!

Inlägget nedan är vidarebefordrat från AIK-Tifo. Se till att stötta tifokrigarna så att de får möjligheten att genomföra tifona fullt ut. Köp tröjan och se till att kasta en slant i hinkarna!

——————

Fotbollssäsongen är äntligen igång och AIK-Tifo har redan börjat arbeta inför de två första koreografierna. Detta tack vare den mycket lyckade Julkampanjen där vi gnagare samlade in strax över målet som var 50.000 kr! Det blev grundbulten till att AIK-Tifo i god tid kunnat beställa material och påbörja arbetet inför årets säsong.

Mycket tifofixande återstår dock och än är inte allt material till de två första tifomatcherna inhandlat. Kassan har börjat sina och därför ber vi återigen alla gnagare att göra en insats för att försöka nå upp till ytterligare 50.000 kr innan den 6 mars för att få premiären så mäktig som möjligt.

Kampanjen drar igång nu mot Gais med försäljningen av en ny t-shirt föreställandes motivet ifrån sommarderbyt på Tele2 ifjol. Samtidigt uppmanar vi er alla att sprida ordet i diverse kanaler om att målet måste vara uppnått den 6 mars för att vi inte ska behöva tumma på något. Med alla gnagares välvilliga hjälp blir det inga problem!

 

photo_2017-02-17_12-59-38