Sänkta priser till Norra stå på Elfsborg hemma

När AIK tidigt blev avknoppade från guldstriden i årets Allsvenska så gick luften ur många Gnagare. Detta noteras inte minst i den senaste tidens svaga publiksiffror eller de negativa tongångar som går att läsa på diverse intresseforum på nätet. Det har blivit en ond spiral där negativa tongångar leder till negativ utveckling av publiktillströmningen. Detta måste upphöra! AIK förtjänar alltid en större publik än senast. Vi ska alltid bli bättre än senast och vi ska alltid omedelbart avbryta negativa trender så fort som vi identifierat dessa.

Sol Invictus och Ultras Nord har i samråd tagit beslutet att arbeta för att skapa en positiv trend denna säsongsavslutning. Det negativa ska bort och ersättas med positiva tongångar – vi har inte minst Europa 2018 kvar att spela om! Det bord vi råder mest över är Norra Stå och vi kommer arbeta för att öka publiksifforna på Norra under säsongens sista matcher och göra allt i vår makt under dessa matcher för att Norra ska blomma! Som ett första steg i detta arbete sträckte vi ut en hand till AIK och bad klubben att förlänga tiden för de rabatterade ”Early bird” priserna på Norra till Elfsborg hemma som skulle upphöra igår. Klubben hörsammade vår förfrågan och har nu förlängt de rabatterade priserna till Norra till tisdagen den 26/9 22:00. Du köper en biljett till Norra för 99 kronor här:

https://ticket.friendsarena.se/esrosite400/aik/sv-SE/shows/aik%20-%20if%20elfsborg%202017/events

Vi behöver nu Din hjälp att sprida denna information och denna strävan. Tala med de vänner som du får med dig till våra derbyn eller till våra matcher mot Göteborg och Skåne. Få dina vänner att lösa biljett och få dem att delta i Norra Ståplats säsongsavslutning. Säsongsavslutningen på hemmaplan börjar med Elfsborg. Vår förhoppning är att Norras engagemang och passion kommer att nå och genomsyra spelarnas insatser på planen. Ingen kan göra allt men alla kan göra något och vår tro är att om vi bara gör det lilla så kommer det stora att ta hand om sig själv. Det lilla du behöver göra är att ta med dig en extra vän till matchen mot Elfsborg. Vi börjar med det.

Heja AIK!