NU STARTAR SÄSONGEN!

IMG_20180105_221937_965

Den sista röken efter säsongen 2017 har lagt sig och som ni alla vet har de senaste säsongerna sparkats igång med den så kallade allmänna premiärträningen. Detta år är inget undantag.

Förra året slutade på nytt i besvikelse över uteblivna titlar och för mycket fokus på annat än det sportsliga. 2018 är året då vi AIK:are kanaliserar all vår energi och vårt engagemang tillsammans mot ett enda mål: Att lyfta Lennart Johanssons pokal mot Stockholms svartgula himmel. Vi ska vara starkare, bättre och mer fokuserade på just detta mål. Och säsongen börjar nu!

10 januari 17.00 gör Allmänna Idrottsklubben sin första träning och vi ska vara där och visa att vi står bakom dem. För första gången i år ska sången eka i Solna, bengalerna ska lysa upp den mörka himmelen och optimismens vindar ska blåsa.

15.45 AIK:s damlag
17.00 AIK:s herrlag
Skytteholms IP
Onsdag 10 januari

MOT GULDET!