Bjud med en vän – Stöd AIK-Tifo!

Bjud en vän

En tredjedel av Allsvenskan återstår och AIK leder serien, är obesegrade och vi supportrar har hittills också presterat på en väldigt hög nivå. Nu går vi in i slutfasen av säsongen och mycket kan hända.

Det är nio år sedan vi senast vann en titel. Nio års längtan, frustration och törst efter Lennart Johanssons pokal. Nu är det bara upp till oss huruvida Lennart kommer hem eller inte. Norra står starkare än på många år och det har stundtals kokat såväl på Nationalarenan som på andra arenor i landet där AIK spelat. AIK-Tifo har likt spelarna presterat på en hög nivå men även där krävs fullt fokus sista tredjedelen av säsongen, och det gör vi tillsammans med er!

Till matchen mot BK Häcken den 1/9 satsar därför AIK och AIK-Tifo på en gemensam kampanj för att vi ska bli så många som möjligt som stöttar laget till ännu en seger. Det är många AIK:are där ute som kanske inte har möjlighet att gå på alla matcher och därför ska vi hjälpas åt. Vi har alla den där polaren som kanske är lite för lat, eller någon som vanligtvis inte har råd och som behöver den där extra skjutsen. Till den här matchen kan du därför använda rabattkoden 1891 och få fantastiska priser på flertalet av sektionerna på Nationalarenan.

Innan matchen kommer Norra Ståplats även att anordna vad vi kallar ”Förfest” under den Östra läktaren, på samma plats som den lyckade ”AW:n” som AIK anordnade i samband med Sirius hemma i våras. Mer info om detta kommer – men vi kan redan nu lova att det blir ett perfekt sätt att ladda upp inför matchen tillsammans med andra supportrar.

Alla intäkter för de biljetter som köps med rabattkoden kommer att delas mellan klubben och AIK-Tifo, så att vi tillsammans har bästa möjliga förutsättningar inför den kommande guldstriden.

AIK har lösgjort 5000 biljetter till detta ändamål, så vänta inte! Bjud med din vän, mamma, pappa, kusin eller kollega. Tillsammans fyller vi Nationalarenan och sjunger fram AIK till ännu en seger!

Köp dina biljetter som vanligt via aikbiljett.se och ange sedan 1891 i rutan för rabattkod och få följande priser på dessa sektioner: 

Norra Stå – 49 sek
Norra Sitt – 49 sek
Norra Ungdom – 49 sek
Pensionärssektionen – 79 sek
Västra kant – 79 sek
Familjeläktare 1 – 49 sek
Familjeläktare 2 – 49 sek
Läktare 2 långsida – 79 sek

Nu jävlar kör vi!

ALLMÄNNA SUPPORTERKLUBBEN
BLACK ARMY
SOL INVICTUS
ULTRAS NORD